Podarili bomo 100% donacije.

Donirajte za pomoč otrokom,
družinam, žrtvam vojne v Ukrajini.

V zahvalo vas nagradimo s knjigo
Digitalni marketing od A do Ž.

100% donacije bomo namenili preverjenim dobrodelnim organizacijam, ki v praksi pomagajo otrokom na terenu. Med drugimi slovenski Karitas, ki preko Slovenke v Ukrajini, Mire Milavec, direktno organizira razdeljevanje pomoči v hrani in potrebščinah.

Seznam donacij:

Pomagajmo

Vi pomagate otrokom, družinam v vojni v Ukrajini.

Mi pa vam v zahvalo podarimo znanje za uspešen digitalni marketing v praksi.

100% prihodek od donacij bomo namenili preverjenim organizacijam, ki pomagajo otrokom, beguncem, sirotam zaradi vojne v Ukrajini.

Objavljali bomo prejete zneske in imena donatorjev ter pogodbe z dobrodelnimi organizacijami. Samo v tem letu je naše podjetje že darovalo več kot 2.000 € (Programu Botrstvo in za družino, ki je rabila plačilo zapadlih računov). 3.000 € pa smo v prejšnjih letih donirali zavodu Iris, ki skrbi za slepe in slabovidne otroke.

Darilo za vas: knjigo Digitalni marketing od A do Ž zaradi praktične vsebine priporoča tudi evropska podjetnica leta Tanja Skaza. Navdušen je tudi Silvester Kmetič, trener za prodajo in mednarodno uspešen avtor knjige Prodaja. Za nasvete jo uporablja tudi Robert Rolih, mednarodno uspešen avtor in predavatelj. 65 bralcev jo je na Googlu ocenilo s 5 zvezdicami.

Uspešnico „Digitalni marketing od A do Ž“ je do zdaj prebralo že več kot 2.000 podjetnic, podjetnikov in zaposlenih v marketingu. 20 področij digitalnega marketing je razloženo od začetka do konca.
Prihodkom od prodaje knjige se zdaj v 100% deležu odpovedujemo za dobrodelne namene za otroke, žrtve vojne v Ukrajini.

DARILO V ZAHVALO ZA DONACIJE

PRAKTIČNI PRIROČNIK o digitalnem marketingu, v tiskani obliki.

Knjiga korakom za korakom jasno in enostavno razloži vsebinski in tehnični del prodajno uspešnega digitalnega marketinga na kanalih:
Facebook, Instagram, Google, Youtube, LinkedIn, Pinterest, Email in SMS marketingu, izdelavi prodajnih spletnih strani, prodaji preko spletnih trgovin, dropshippinga in Amazona.
Vse na lastnih izkušnjah avtorja. Na primerih iz Slovenije.

400 strani knjige z jasnimi navodili.

Pomagajte otrokom, družinam v stiski vojne v Ukrajini in obdarimo vas z znanjem iz prakse.

100% prihodek iz prodaje knjige bomo podarili preverjenim organizacijam, ki v praksi pomagajo otrokom na terenu.

Med drugimi slovenski Karitas, ki na terenu v Ukrajini organizira razdeljevanje donacij v obliki hrane in potrebščin.

Pomagajte otrokom, družinam v stiski vojne v Ukrajini.

in obdarimo vas z znanjem iz prakse

Možnost pomoči 1: Direktno nakazilo na Karitas
Svoj dar lahko prispevate na: Slovenska karitas, Kristanova ulica 1,1000 Ljubljana TRR: SI56 0214 0001 5556 761 / Sklic: SI00 870 / Namen: Pomoč Ukrajini

Prispevek v višini 5 EUR lahko posredujete tudi s SMS sporočilom KARITAS5 na 1919 in/ali
KARITAS10 na 1919 in darovali boste 10 EUR.
Darujejo lahko uporabniki mobilnih storitev A1, Telekom, Telemah in T-2.

Potrdilo o nakazilu donacije nam pošljite na e-naslov: pomocukrajini@gmail.com (slika položnice, izpisek iz spletne banke.) V zahvalo vam bomo poslali knjigo Digitalni marketing od A do Ž (strošek Pošte Slovenije: 3€)

Možnost pomoči 2: Naredite donacijo preko knjige
in v zahvalo prejmite en ali več kosov.
Donacija bo v višini 100% nakazana Karitasu.

Bronasto potrdilo

Donacija 37€. V zahvalo prejmete 1 kos knjige.

Srebrno priznanje

Donacija 111€. V zahvalo prejmete 3 kose knjige.

Zlata plaketa

Donacija 370€. V zahvalo prejmete 10 kosov knjige.

Vsa donirana sredstva bomo v 100% deležu namenili za otroke in družine.

Vsa sredstva od prodaje knjige bomo v 100% deležu namenili za otroke, begunce in sirote zaradi vojne v Ukrajini.

Vsako sekundo v Ukrajini en otrok postane begunec. V desetih minutah kar to berete, je 600 otrok moralo zbežati zaradi vojne.

Vsako donacijo bomo nagradili s knjigo glede na višino donacije.

1.500.000 otrok

1.500.000 otrok iz Ukrajine je že moralo zapustiti svojo državo.

Sami, z mamami ali babicami. Moški morajo ostati doma, da branijo domovino. Ne vedo kam, kapacitete v sosednjih državah so že zapolnjene. Na njih prežijo različne nevarnosti. Dobrodelne organizacije, ki delujejo na terenu so zdaj toliko bolj pomembne. A vse lahko pomagajo le, če dobijo donacijo.

Vi donirate za otroke, mi vas obdarimo z vrhunskim priročnikom za digitalni marketing. 
100% delež donacij, bomo nakazali dobrodelnim organizacijam. Objavili bomo donatorje in dobrodelne organizacije, ki bodo zneske prejele.

V zahvalo za donacijo prejmete knjigo

Digitalni marketing od A do Ž.
Potrebno pa je poravnati stroške poštnine (3€).

»Za vse tiste, ki želite vzeti usodo vašega poslovnega uspeha v svoje roke in se zavedate pomena marketinga in prodaje – obvezna knjiga!

Nisem še videl bolj praktičnega in konkretnega priročnika za marketing.

Tudi mi smo s tem znanjem dosegli poslovno odličnost.«

– Silvester Kmetič –

Prodajni trener, coach, mentor in avtor knjige PRODAJA – biblije vrhunskega prodajnika

»Mislim, da bi to knjigo starši morali podariti vsem tistim osnovnošolcem in srednješolcem, ki sanjarijo o tem, da bodo  “živeli od objav na YouTubu”, namesto, da bi se učili. Knjiga jasno pove, da rabijo izrazite delovne navade, da bi  imeli nekaj možnosti uspeti. Vsebino lepo podpira moje stališče, kdaj naj starš izpiše otroka iz srednje šole, ker bi rad živel od objav. 

Dva pogoja sta potrebna, jim naročim: stanje pri vseh predmetih pozitivno in nakazilo z YouTuba v višini minimalne plače – za vse tiste silne oglede, ki so jih že dosegli. Še nobenega niso izpisali, zato, ker ni bilo plačila.

Ko starši tarnajo, da mulc sanjari in se noče učiti, knjigo nesem s sabo kot strokovni pripomoček. Zato trdim, da ni samo od od A do Ž, gre še naprej!«

– Marko Juhant –

Avtor več knjižnih mega uspešnic, specialni pedagog in predavatelj

»Knjiga je tehnični pripomoček za samostojno izdelavo uspešnih digitalnih kampanj, ki ti služi na katerikoli stopnji predznanja si.

Kot podjetnica, ki se na novo spoznava z digitalnim marketingom, brez poglobljenega znanja o Facebook in Linkedin oglaševanju, sem se knjige zelo razveselila saj je prišla do mene v pravem trenutku. Je analitično in pregledno zastavljena in za prav vsakega uporabnika nudi nasvet, od popolnega začetnika do bolj zahtevnega uporabnika.

Poslanstvo knjige je podjetnicam in podjetnikom na enem mestu podati znanje iz prakse za izboljšanje rezultatov, kar je zagotovo dosegla.

In kot pravi slovenski pregovor; vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Prav zato tudi sama odprem določeno poglavje, ko potrebujem nasvet  mojstra.«

– Tanja Skaza –

Podjetnica, avtorica uspešnice »Sprememba vredna«

»Ta knjiga razkriva zakaj večina podjetij v digitalnem marketingu izgublja denar.

Prelomno delo, ki daje jasna navodila iz ozadja uspešnih projektov digitalnega marketinga za katera si oglaševalska industrija želi, da ne bi nikoli postala znana.

S to knjigo boste vzeli usodo svojega podjetja v digitalni dobi v svoje roke.«

– Robert Rolih –

mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona

»Pripraviti praktična navodila za izvajanje (kompletnega) digitalnega marketinga v tiskani obliki, se je izkazalo za presenetljivo uporabno obliko.

Veliko strani, a jasna razlaga, ki je enostavno razumljiva. Da je del knjige še v digitalni obliki, ki jo avtor redno posodablja, pa je izjemna dodana vrednost. Priporočam vsem.«

– dr. Aleksander Šinigoj –

Master trener NLP in predavatelj v več kot 22 državah

»Čeprav sva s soavtorjem Nikom v zadnjih 23-ih letih na 2 milijonskem slovenskem trgu prodala okrog četrt milijona knjig, brez marketinga in oglaševanja, sem si na osnovi sodelovanja z Martinom začel zavedati, da bi z oglaševanjem in marketingom lahko prodali se veliko več knjig, delavnic, seminarjev, coachingov … in pomagali se večim ljudem.

Ni vsakemu dano, da bi imel privilegij neposredno sodelovati z Martinom. Pa vendar je Martin tudi na to mislil in naredil čudovit priročnik iz njegove bogate, predvsem pa etične prakse, kateri vam bo odprl nešteto novih možnosti zaslužka z digitalnimi kanali.

Po branju priročnika in uporabe navodil v praksi, boste upravičeno ter olajšano lahko rekli “Šele začenjamo, najboljše se prihaja”.«

– Boris Vene –

Avtor knjižnih uspešnic in delavnic ter Life coach za vodilni kader

»Določeno poglavje odprem, ko potrebujem mojstrov nasvet.«

»Knjiga je tehnični pripomoček za samostojno izdelavo uspešnih digitalnih kampanj, ki ti služi na katerikoli stopnji predznanja si. Kot podjetnica, ki se na novo spoznava z digitalnim marketingom, brez poglobljenega znanja o Facebook in Linkedin oglaševanju, sem se knjige zelo razveselila saj je prišla do mene v pravem trenutku. Je analitično in pregledno zastavljena in za prav vsakega uporabnika nudi nasvet, od popolnega začetnika do bolj zahtevnega uporabnika.

Poslanstvo knjige je podjetnicam in podjetnikom na enem mestu podati znanje iz prakse za izboljšanje rezultatov, kar je zagotovo dosegla.

In kot pravi slovenski pregovor; vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Prav zato tudi sama odprem določeno poglavje, ko potrebujem nasvet  mojstra.«

– Tanja Skaza –

Podjetnica, avtorica uspešnice »Sprememba vredna«

»Nisem še videl bolj praktičnega in konkretnega priročnika za marketing.«

»Za vse tiste, ki želite vzeti usodo vašega poslovnega uspeha v svoje roke in se zavedate pomena marketinga in prodaje – obvezna knjiga!

Nisem še videl bolj praktičnega in konkretnega priročnika za marketing.

Tudi mi smo s tem znanjem dosegli poslovno odličnost.«

– Silvester Kmetič –

Prodajni trener, coach, mentor in avtor knjige PRODAJA – biblije vrhunskega prodajnika

»Po branju priročnika in uporabe navodil v praksi, boste upravičeno ter olajšano lahko rekli “Šele začenjamo, najboljše se prihaja”.«

»Čeprav sva s soavtorjem Nikom v zadnjih 23-ih letih na 2 milijonskem slovenskem trgu prodala okrog četrt milijona knjig, brez marketinga in oglaševanja, sem si na osnovi sodelovanja z Martinom začel zavedati, da bi z oglaševanjem in marketingom lahko prodali se veliko več knjig, delavnic, seminarjev, coachingov … in pomagali se večim ljudem.

Ni vsakemu dano, da bi imel privilegij neposredno sodelovati z Martinom. Pa vendar je Martin tudi na to mislil in naredil čudovit priročnik iz njegove bogate, predvsem pa etične prakse, kateri vam bo odprl nešteto novih možnosti zaslužka z digitalnimi kanali.

Po branju priročnika in uporabe navodil v praksi, boste upravičeno ter olajšano lahko rekli “Šele začenjamo, najboljše se prihaja”.«

– Boris Vene –

Avtor knjižnih uspešnic in delavnic ter Life coach za vodilni kader

»Veliko strani, a jasna razlaga. Izjemna dodana vrednost. Priporočam vsem.«

»Pripraviti praktična navodila za izvajanje (kompletnega) digitalnega marketinga v tiskani obliki, se je izkazalo za presenetljivo uporabno obliko.

Veliko strani, a jasna razlaga, ki je enostavno razumljiva. Da je del knjige še v digitalni obliki, ki jo avtor redno posodablja, pa je izjemna dodana vrednost. Priporočam vsem.«

– dr. Aleksander Šinigoj – Master trener NLP in predavatelj v več kot 22 državah

»Ko starši tarnajo, da mulc sanjari in se noče učiti, knjigo nesem s sabo kot strokovni pripomoček. Zato trdim, da ni samo od od A do Ž, gre še naprej!«

»Mislim, da bi to knjigo starši morali podariti vsem tistim osnovnošolcem in srednješolcem, ki sanjarijo o tem, da bodo  “živeli od objav na YouTubu”, namesto, da bi se učili. Knjiga jasno pove, da rabijo izrazite delovne navade, da bi  imeli nekaj možnosti uspeti. Vsebino lepo podpira moje stališče, kdaj naj starš izpiše otroka iz srednje šole, ker bi rad živel od objav. 

Dva pogoja sta potrebna, jim naročim: stanje pri vseh predmetih pozitivno in nakazilo z YouTuba v višini minimalne plače – za vse tiste silne oglede, ki so jih že dosegli. Še nobenega niso izpisali, zato, ker ni bilo plačila.

Ko starši tarnajo, da mulc sanjari in se noče učiti, knjigo nesem s sabo kot strokovni pripomoček. Zato trdim, da ni samo od od A do Ž, gre še naprej!«

– Marko Juhant –

Avtor več knjižnih mega uspešnic, specialni pedagog in predavatelj

»Prelomno delo, ki daje jasna navodila iz ozadja uspešnih projektov digitalnega marketinga za katera si oglaševalska industrija želi, da ne bi nikoli postala znana.«

»Ta knjiga razkriva zakaj večina podjetij v digitalnem marketingu izgublja denar.

Prelomno delo, ki daje jasna navodila iz ozadja uspešnih projektov digitalnega marketinga za katera si oglaševalska industrija želi, da ne bi nikoli postala znana.

S to knjigo boste vzeli usodo svojega podjetja v digitalni dobi v svoje roke.«

– Robert Rolih –

mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona

»Določeno poglavje odprem, ko potrebujem mojstrov nasvet.«

»Knjiga je tehnični pripomoček za samostojno izdelavo uspešnih digitalnih kampanj, ki ti služi na katerikoli stopnji predznanja si. Kot podjetnica, ki se na novo spoznava z digitalnim marketingom, brez poglobljenega znanja o Facebook in Linkedin oglaševanju, sem se knjige zelo razveselila saj je prišla do mene v pravem trenutku. Je analitično in pregledno zastavljena in za prav vsakega uporabnika nudi nasvet, od popolnega začetnika do bolj zahtevnega uporabnika.

Poslanstvo knjige je podjetnicam in podjetnikom na enem mestu podati znanje iz prakse za izboljšanje rezultatov, kar je zagotovo dosegla.

In kot pravi slovenski pregovor; vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Prav zato tudi sama odprem določeno poglavje, ko potrebujem nasvet  mojstra.«

– Tanja Skaza –

Podjetnica, avtorica uspešnice »Sprememba vredna«

»Nisem še videl bolj praktičnega in konkretnega priročnika za marketing.«

»Za vse tiste, ki želite vzeti usodo vašega poslovnega uspeha v svoje roke in se zavedate pomena marketinga in prodaje – obvezna knjiga!

Nisem še videl bolj praktičnega in konkretnega priročnika za marketing.

Tudi mi smo s tem znanjem dosegli poslovno odličnost.«

– Silvester Kmetič –

Prodajni trener, coach, mentor in avtor knjige PRODAJA – biblije vrhunskega prodajnika

»Po branju priročnika in uporabe navodil v praksi, boste upravičeno ter olajšano lahko rekli “Šele začenjamo, najboljše se prihaja”.«

»Čeprav sva s soavtorjem Nikom v zadnjih 23-ih letih na 2 milijonskem slovenskem trgu prodala okrog četrt milijona knjig, brez marketinga in oglaševanja, sem si na osnovi sodelovanja z Martinom začel zavedati, da bi z oglaševanjem in marketingom lahko prodali se veliko več knjig, delavnic, seminarjev, coachingov … in pomagali se večim ljudem.

Ni vsakemu dano, da bi imel privilegij neposredno sodelovati z Martinom. Pa vendar je Martin tudi na to mislil in naredil čudovit priročnik iz njegove bogate, predvsem pa etične prakse, kateri vam bo odprl nešteto novih možnosti zaslužka z digitalnimi kanali.

Po branju priročnika in uporabe navodil v praksi, boste upravičeno ter olajšano lahko rekli “Šele začenjamo, najboljše se prihaja”.«

– Boris Vene –

Avtor knjižnih uspešnic in delavnic ter Life coach za vodilni kader

»Veliko strani, a jasna razlaga. Izjemna dodana vrednost. Priporočam vsem.«

»Pripraviti praktična navodila za izvajanje (kompletnega) digitalnega marketinga v tiskani obliki, se je izkazalo za presenetljivo uporabno obliko.

Veliko strani, a jasna razlaga, ki je enostavno razumljiva. Da je del knjige še v digitalni obliki, ki jo avtor redno posodablja, pa je izjemna dodana vrednost. Priporočam vsem.«

– dr. Aleksander Šinigoj – Master trener NLP in predavatelj v več kot 22 državah

»Ko starši tarnajo, da mulc sanjari in se noče učiti, knjigo nesem s sabo kot strokovni pripomoček. Zato trdim, da ni samo od od A do Ž, gre še naprej!«

»Mislim, da bi to knjigo starši morali podariti vsem tistim osnovnošolcem in srednješolcem, ki sanjarijo o tem, da bodo  “živeli od objav na YouTubu”, namesto, da bi se učili. Knjiga jasno pove, da rabijo izrazite delovne navade, da bi  imeli nekaj možnosti uspeti. Vsebino lepo podpira moje stališče, kdaj naj starš izpiše otroka iz srednje šole, ker bi rad živel od objav. 

Dva pogoja sta potrebna, jim naročim: stanje pri vseh predmetih pozitivno in nakazilo z YouTuba v višini minimalne plače – za vse tiste silne oglede, ki so jih že dosegli. Še nobenega niso izpisali, zato, ker ni bilo plačila.

Ko starši tarnajo, da mulc sanjari in se noče učiti, knjigo nesem s sabo kot strokovni pripomoček. Zato trdim, da ni samo od od A do Ž, gre še naprej!«

– Marko Juhant –

Avtor več knjižnih mega uspešnic, specialni pedagog in predavatelj

»Prelomno delo, ki daje jasna navodila iz ozadja uspešnih projektov digitalnega marketinga za katera si oglaševalska industrija želi, da ne bi nikoli postala znana.«

»Ta knjiga razkriva zakaj večina podjetij v digitalnem marketingu izgublja denar.

Prelomno delo, ki daje jasna navodila iz ozadja uspešnih projektov digitalnega marketinga za katera si oglaševalska industrija želi, da ne bi nikoli postala znana.

S to knjigo boste vzeli usodo svojega podjetja v digitalni dobi v svoje roke.«

– Robert Rolih –

mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona

»Določeno poglavje odprem, ko potrebujem mojstrov nasvet.«

»Knjiga je tehnični pripomoček za samostojno izdelavo uspešnih digitalnih kampanj, ki ti služi na katerikoli stopnji predznanja si. Kot podjetnica, ki se na novo spoznava z digitalnim marketingom, brez poglobljenega znanja o Facebook in Linkedin oglaševanju, sem se knjige zelo razveselila saj je prišla do mene v pravem trenutku. Je analitično in pregledno zastavljena in za prav vsakega uporabnika nudi nasvet, od popolnega začetnika do bolj zahtevnega uporabnika.

Poslanstvo knjige je podjetnicam in podjetnikom na enem mestu podati znanje iz prakse za izboljšanje rezultatov, kar je zagotovo dosegla.

In kot pravi slovenski pregovor; vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Prav zato tudi sama odprem določeno poglavje, ko potrebujem nasvet  mojstra.«

– Tanja Skaza, podjetnica, avtorica uspešnice »Sprememba vredna«

»Nisem še videl bolj praktičnega in konkretnega priročnika za marketing.«

»Za vse tiste, ki želite vzeti usodo vašega poslovnega uspeha v svoje roke in se zavedate pomena marketinga in prodaje – obvezna knjiga!

Nisem še videl bolj praktičnega in konkretnega priročnika za marketing.

Tudi mi smo s tem znanjem dosegli poslovno odličnost.«

– Silvester Kmetič, prodajni trener, coach, mentor in avtor knjige PRODAJA

»Po branju priročnika in uporabe navodil v praksi, boste upravičeno ter olajšano lahko rekli “Šele začenjamo, najboljše se prihaja”.«

»Čeprav sva s soavtorjem Nikom v zadnjih 23-ih letih na 2 milijonskem slovenskem trgu prodala okrog četrt milijona knjig, brez marketinga in oglaševanja, sem si na osnovi sodelovanja z Martinom začel zavedati, da bi z oglaševanjem in marketingom lahko prodali se veliko več knjig, delavnic, seminarjev, coachingov … in pomagali se večim ljudem.

Ni vsakemu dano, da bi imel privilegij neposredno sodelovati z Martinom. Pa vendar je Martin tudi na to mislil in naredil čudovit priročnik iz njegove bogate, predvsem pa etične prakse, kateri vam bo odprl nešteto novih možnosti zaslužka z digitalnimi kanali.

Po branju priročnika in uporabe navodil v praksi, boste upravičeno ter olajšano lahko rekli “Šele začenjamo, najboljše se prihaja”.«

– Boris Vene, avtor knjižnih uspešnic in delavnic ter Life coach za vodilni kader

»Veliko strani, a jasna razlaga. Izjemna dodana vrednost. Priporočam vsem.«

»Pripraviti praktična navodila za izvajanje (kompletnega) digitalnega marketinga v tiskani obliki, se je izkazalo za presenetljivo uporabno obliko.

Veliko strani, a jasna razlaga, ki je enostavno razumljiva. Da je del knjige še v digitalni obliki, ki jo avtor redno posodablja, pa je izjemna dodana vrednost. Priporočam vsem.«

– dr. Aleksander Šinigoj, master trener NLP in predavatelj v več kot 22 državah

»Ko starši tarnajo, da mulc sanjari in se noče učiti, knjigo nesem s sabo kot strokovni pripomoček. Zato trdim, da ni samo od od A do Ž, gre še naprej!«

»Mislim, da bi to knjigo starši morali podariti vsem tistim osnovnošolcem in srednješolcem, ki sanjarijo o tem, da bodo  “živeli od objav na YouTubu”, namesto, da bi se učili. Knjiga jasno pove, da rabijo izrazite delovne navade, da bi  imeli nekaj možnosti uspeti. Vsebino lepo podpira moje stališče, kdaj naj starš izpiše otroka iz srednje šole, ker bi rad živel od objav. 

Dva pogoja sta potrebna, jim naročim: stanje pri vseh predmetih pozitivno in nakazilo z YouTuba v višini minimalne plače – za vse tiste silne oglede, ki so jih že dosegli. Še nobenega niso izpisali, zato, ker ni bilo plačila.

Ko starši tarnajo, da mulc sanjari in se noče učiti, knjigo nesem s sabo kot strokovni pripomoček. Zato trdim, da ni samo od od A do Ž, gre še naprej!«

– Marko Juhant, avtor več knjižnih mega uspešnic, specialni pedagog in predavatelj

»Prelomno delo, ki daje jasna navodila iz ozadja uspešnih projektov digitalnega marketinga za katera si oglaševalska industrija želi, da ne bi nikoli postala znana.«

»Ta knjiga razkriva zakaj večina podjetij v digitalnem marketingu izgublja denar.

Prelomno delo, ki daje jasna navodila iz ozadja uspešnih projektov digitalnega marketinga za katera si oglaševalska industrija želi, da ne bi nikoli postala znana.

S to knjigo boste vzeli usodo svojega podjetja v digitalni dobi v svoje roke.«

– Robert Rolih,  mednarodni bestselling avtor uspešnice The Million Dollar Decision

Praktični priročnik na 400 straneh vam daje
navodila za izvedbo kampanj digitalnega marketinga
za sledeča področja:

Kaj boste
korak za korakom
Izvedeli v knjigi?

Google

 • Google SEO (optimizacija on-site in off-site).
 • Oglaševanje na Googlu – Google AdWords.
 • Izdelava Google AdWords kampanj, po korakih.
 • Kako priti na prva mesta na Googlu in drugih iskalnikih?

Ne izgubljajte več strank! Spoznajte kaj morate narediti, da bo Google delal za vas.

YouTube

 • Youtube optimizacija in Youtube oglaševanje.
 • Kateri naslovi in opisi videov prinašajo največji doseg.
 • Foto in video produkcija – dostopna za vsak žep.

Kako začeti s svojim kanalom iz čiste ničle,  ter zaslužiti z oglasi, sponzorji in promocijo vašega produkta ali storitve?

Spletna stran,
ki prodaja

 • Kako izdelati učinkovito spletno stran? Lepa oblika ni dovolj.
 • Pravila za izdelavo prodajno uspešnih spletnih trgovin.
 • Načela izdelave prodajnih landing strani za višjo konverzijo.

Učinkovite tehnike, s pomočjo katerih boste z lahkoto povečali svojo prodajno moč in prehiteli spletno konkurenco.

Twitter

 • Twitter upravljanje in oglaševanje na Twitter-ju.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Facebook

 • Facebook upravljanje in oglaševanje na Facebook-u.
 • Kako pridobiti tako všečke kot tudi kontaktne podatke vaših oboževalcev?
 • Facebook trgovina – kako pravilno prodajati na Facebook strani?
 • Facebook nagradne igre in drugi tipi objav, ki aktivirajo oboževalce.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

LinkedIn

 • LinkedIn upravljanje in oglaševanje na LinkedIn-u.
 • Natančno ciljanje kupcev – skrivnosti prodajnega uspeha.
 • Praktična uporaba funkcij za popoln LinkedIn profil.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Pinterest

 • Pinterest upravljanje in oglaševanje na Pinterest-u.
 • Optimizacija (poslovnega) profila in iskalnika.
 • Ustvarite privlačno Pinterest stran, s katero boste zgradili bazo potencialnih strank.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Amazon

 • Ključni koraki za začetek prodaje na Amazonu.
 • Ključne nevarnosti – na kaj morate biti pozorni, ko začnete s prodajo na Amazonu?
 • Dropshipping in Shopify.

Skrivnosti, ki vam jih popularni spletni tečaji o prodaji na Amazonu zamolčijo.

Instagram

 • Instagram upravljanje in oglaševanje na Instagram-u.
 • Kako pravilno uporabiti hastage, da povečate doseg objav in odziv sledilcev?
 • Katera strategija je prava? Kako jih lahko (uspešno) vključite v povečanje vaše prodaje?

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

E-mail marketing

 • Email marketing, gradnja in monetizacija baze.
 • Kako časovno optimizirati odpiranje vaše e-pošte?
 • Ne-direktna prodaja skozi zgodbo, ki zagotoviti, da se bodo prejemniki e-poštnih sporočil spremenili v lojalne kupce.

Skrivnosti, s katerimi boste vedno (vsaj) 2 koraka pred svojo ciljno skupino in konkurenco.

SMS Marketing

 • Sodobni kanali SMS marketinga.
 • Kako zgraditi bazo naročnikov na vaša SMS sporočila?
 • Avtomatizacija SMS marketinga.
 • Učinkovita raba SMS sporočil v marketinškem spletu.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

SnapChat

 • SnapChat upravljanje in oglaševanje na SnapChat-u.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Kaj boste
korak za korakom
Izvedeli v knjigi?

Google

 • Google SEO (optimizacija on-site in off-site).
 • Oglaševanje na Googlu – Google AdWords.
 • Izdelava Google AdWords kampanj, po korakih.
 • Kako priti na prva mesta na Googlu in drugih iskalnikih?

Ne izgubljajte več strank! Spoznajte kaj morate narediti, da bo Google delal za vas.

Facebook

 • Facebook upravljanje in oglaševanje na Facebook-u.
 • Kako pridobiti tako všečke kot tudi kontaktne podatke vaših oboževalcev?
 • Facebook trgovina – kako pravilno prodajati na Facebook strani?
 • Facebook nagradne igre in drugi tipi objav, ki aktivirajo oboževalce.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Instagram

 • Instagram upravljanje in oglaševanje na Instagram-u.
 • Kako pravilno uporabiti hastage, da povečate doseg objav in odziv sledilcev?
 • Katera strategija je prava? Kako jih lahko (uspešno) vključite v povečanje vaše prodaje?

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

YouTube

 • Youtube optimizacija in Youtube oglaševanje.
 • Kateri naslovi in opisi videov prinašajo največji doseg.
 • Foto in video produkcija – dostopna za vsak žep.

Kako začeti s svojim kanalom iz čiste ničle,  ter zaslužiti z oglasi, sponzorji in promocijo vašega produkta ali storitve?

LinkedIn

 • LinkedIn upravljanje in oglaševanje na LinkedIn-u.
 • Natančno ciljanje kupcev – skrivnosti prodajnega uspeha.
 • Praktična uporaba funkcij za popoln LinkedIn profil.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

E-mail marketing

 • Email marketing, gradnja in monetizacija baze.
 • Kako časovno optimizirati odpiranje vaše e-pošte?
 • Ne-direktna prodaja skozi zgodbo, ki zagotoviti, da se bodo prejemniki e-poštnih sporočil spremenili v lojalne kupce.

Skrivnosti, s katerimi boste vedno (vsaj) 2 koraka pred svojo ciljno skupino in konkurenco.

Spletna stran,
ki prodaja

 • Kako izdelati učinkovito spletno stran? Lepa oblika ni dovolj.
 • Pravila za izdelavo prodajno uspešnih spletnih trgovin.
 • Načela izdelave prodajnih landing strani za višjo konverzijo.

Učinkovite tehnike, s pomočjo katerih boste z lahkoto povečali svojo prodajno moč in prehiteli spletno konkurenco.

SnapChat

 • SnapChat upravljanje in oglaševanje na SnapChat-u.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Twitter

 • Twitter upravljanje in oglaševanje na Twitter-ju.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

SMS Marketing

 • Sodobni kanali SMS marketinga.
 • Kako zgraditi bazo naročnikov na vaša SMS sporočila?
 • Avtomatizacija SMS marketinga.
 • Učinkovita raba SMS sporočil v marketinškem spletu.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Pinterest

 • Pinterest upravljanje in oglaševanje na Pinterest-u.
 • Optimizacija (poslovnega) profila in iskalnika.
 • Ustvarite privlačno Pinterest stran, s katero boste zgradili bazo potencialnih strank.

Strategije za digitalne kampanje, ki preverjeno delujejo. Primeri iz prakse.

Amazon

 • Ključni koraki za začetek prodaje na Amazonu.
 • Ključne nevarnosti – na kaj morate biti pozorni, ko začnete s prodajo na Amazonu?
 • Dropshipping in Shopify.

Skrivnosti, ki vam jih popularni spletni tečaji o prodaji na Amazonu zamolčijo.

Želite povečati prodajo z digitalnim marketingom?

Vrednost zbranega znanja je vsaj 10.000 €.

Uporabite navodila, da zaslužite z oglasi Na Facebooku, Googlu, Instagramu, Youtubu, Linkedinu … 

Zgrabite priložnost!

Vso znanje v knjigi je vaše za samo 37 € z DDV!

Pomagajte otrokom, družinam v stiski vojne v Ukrajini.

in obdarimo vas z znanjem iz prakse

Možnost pomoči 1: Direktno nakazilo na Karitas
Svoj dar lahko prispevate na: Slovenska karitas, Kristanova ulica 1,1000 Ljubljana TRR: SI56 0214 0001 5556 761 / Sklic: SI00 870 / Namen: Pomoč Ukrajini

Prispevek v višini 5 EUR lahko posredujete tudi s SMS sporočilom KARITAS5 na 1919 in/ali
KARITAS10 na 1919 in darovali boste 10 EUR.
Darujejo lahko uporabniki mobilnih storitev A1, Telekom, Telemah in T-2.

Potrdilo o nakazilu donacije nam pošljite na e-naslov: pomocukrajini@gmail.com (slika položnice, izpisek iz spletne banke.) V zahvalo vam bomo poslali knjigo Digitalni marketing od A do Ž (strošek Pošte Slovenije: 3€)

Možnost pomoči 2: Naredite donacijo preko knjige
in v zahvalo prejmite en ali več kosov.
Donacija bo v višini 100% nakazana Karitasu.

Bronasto potrdilo

Donacija 37€. V zahvalo prejmete 1 kos knjige.

Srebrno priznanje

Donacija 111€. V zahvalo prejmete 3 kose knjige.

Zlata plaketa

Donacija 370€. V zahvalo prejmete 10 kosov knjige.

Vsa donirana sredstva bomo v 100% deležu namenili za otroke in družinr.

Vsa sredstva od prodaje knjige bomo v 100% deležu namenili za otroke, begunce in sirote zaradi vojne v Ukrajini.

Vsako sekundo v Ukrajini en otrok postane begunec. V desetih minutah kar to berete, je 600 otrok moralo zbežati zaradi vojne.

Vsako donacijo bomo nagradili s knjigo glede na višino donacije.